Yes! Ik ben diaken.

Diakenen hebben een mooie taak. Ze mogen meewerken aan een essentieel onderdeel van het kerk-zijn. Dat is niet altijd gemakkelijk. Er komt veel op hen af en soms ontsnapt de kreet: “help, ik ben diaken”.

Het Diaconaal Steunpunt heeft een geheel vernieuwde brochure uitgebracht om diakenen op weg te helpen. Belangrijke aspecten van het diaconaat passeren de revue en geven een overzicht van de diaconale taken.
Bij elk thema zijn verwijzingen naar bronnen voor meer informatie opgenomen. Op die manier is het boekje naast een introductie ook als naslagwerk te gebruiken. Het geeft handvatten om geïnspireerd en met vreugde als diaken aan de slag te gaan.

 

Bestel de brochure

De brochures zijn voor €5,95 te bestellen in de webwinkel. Klik op de afbeelding hieronder.
yes ik ben diaken yes ik ben diaken-v

Een prima hulpmiddel voor nieuwe diakenen of voor diakenen die zich bezinnen op een eigentijdse invulling van hun taak.

 

Downloads

Yes! Ik ben diaken. (5738 downloads)  /   Yes! Ik ben diaken (v). (2077 downloads)