Waar koop ik collectezaken en avondmaalsstellen?

Diakenen zijn betrokken bij het Avondmaal en bij de zondagse collectes. Op deze pagina vind je daarom diverse links voor het bestellen van collectemunten, collectezakken en avondmaalsstellen. Eventuele aanvullingen zijn van harte welkom!

Grace avondmaalswijn

Grace is de toepasselijke naam voor een fair trade en biologische avondmaalswijn. Deze speciaal door het Zuid-Afrikaanse Stellar Organics gemaakte wijn is een rode, zoete avondmaalswijn die wat smaak betreft een beetje doet denken aan port.
Het fair trade certificaat garandeert onder andere dat een eerlijke prijs wordt betaald aan de producent met daarbovenop een premie waarmee sociale projecten kunnen worden gefinancierd, zoals scholen en medische zorg. Het biologische certificaat garandeert dat de druiven en de wijn 100% natuurlijk zijn geproduceerd, zonder gebruik te maken van schadelijke chemische middelen.
Kortom, Grace is een prachtige wijn om het avondmaal mee te vieren! Kijk voor meer informatie en om de wijn te bestellen op www.wineofhope.nl 

@diaconaal @MartineVonk Is onlangs in Buitenpost gebruikt @gkvbuitenpost. Deze genade-wijn smaakte prima, samen met biologisch brood.

Arjan Woertinkvia twitterwww.twitter.com/arjanwoertink