De bijbel in je eigen taal

Een allochtone buurman, een werknemer uit het buitenland of een vluchteling: de bijbel in het Nederlands lezen is voor hen een moeilijke opgave. Zit je als diaken verlegen om een bijbel in een andere taal, neem dan contact op met de Bijbelverening. De Bijbelvereniging verstrekt gratis bijbels in meer dan 60 verschillende talen.

Naast losse bijbels – waaronder kinderbijbels – biedt de Bijbelvereniging ook een Bible box aan. De Bible box is een houten box met 8 vakken, waarin per vak 12 bijbels passen. Deze box kun je vullen op basis van je eigen wensen. Zijn er veel Polen werkzaam in de omgeving van de kerk, dan kunnen er meer Poolse bijbels in, of juist Arabische bijbels wanneer er Arabische vluchtelingen de kerkdiensten bezoeken.

Talen

Het Nieuwe Testament is beschikbaar in het Armeens, Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Fries, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Grieks, Pools, Portugees, Russisch, Sloveens, Spaans, Tsjechisch en Turks. Met name de vraag vanuit gevangenissen en de nood onder de toenemende stroom vluchtelingen leidde tot het beschikbaar stellen van bijbeluitgaven in veel andere talen.

Informatie

Zowel de Bible box als de bijbels worden kosteloos verstrekt. Kijk voor meer informatie op de website: www.bijbelvereniging.nl.

Direct bestellen? Mail naar info@bijbelvereniging.nl.